WIJ ZIJN FELBLAUW

strategen, ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers

Wie we zijn

Felblauw werkt sinds 2011 aan de digitalisering en technologische vernieuwing van bedrijven.  In de rol van strateeg, ontwikkelaar, designer tot marketeer. Zo werken we met samen onze klanten aan een succesvolle digitale transformatie.

Wat we doen

Wij helpen bedrijven met het realiseren van digitale en nieuwe technologie gedreven groei. Dit doen we in een combinatie van denken en doen: snel schakelen om productideeën en concepten om te zetten naar succesvolle marktintroducties.

Waarom we dit doen

We hebben we een gezamenlijke passie voor technologie en welke nieuwe mogelijkheden dit de maatschappij en bedrijven kan bieden. Als "nerds" zijn we mateloos geïnteresseerd in nieuwe online platformen, sensoring,  IoT oplossingen, robotisering etc.

Dit is Felblauw

Jeroen

Jeroen Kuper

Online ondernemen | Marketing | Innovatie | Conceptontwikkeling
Rob

Rob Gruyters

Digital transformation | Concept development | Marketing

Kom voor ons werken, we zoeken versterking!

Felblauw werkt als netwerkorganisatie samen met een groot aantal freelancers en bedrijven aan projecten. Van consultants, SEO experts, designers, copywriters tot front- en backend developers. Lijkt het je leuk om samen met ons aan uitdagende projecten te werken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.